Disclaimer

De informatie op deze site is door Marijke Huisman met zorg samengesteld en zal aangepast worden met het oog op de actualtiteit en toekomstige ontwikkelingen. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. Marijke Huisman neemt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.


Intellectuele eigendomsrechten

Marijke Huisman behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor van haar website. Het is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Marijke Huisman de informatie en/of de huisstijl te kopiƫren, te vermenigvuldigen, te bewerken of door te leveren anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik.


Privacy

Marijke Huisman houdt zich aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De persoonlijke gegevens van de bezoeker zullen volgens voorgaande wetgeving en met zorg behandeld worden.


Linken naar MarijkeHuisman.com

Linken naar deze site is toegestaan. Wel zou Marijke graag op de hoogte gebracht worden van de link, zodat ze eventueel ook naar u terug kan linken.


Choose youre fontsize
default | a | A